Title Image

Foredrag

Mine foredrag har fokus på nærvær, respekt, mod, motivation og indsigter til mere trivsel og klar kommunikation? Book et foredrag og få mine 5 afgørende step til at få dit budskab ud privat og professionelt. Mine oplæg inviterer til træning og involvering af alle deltagere. Få et energi boost og bliv mere effektiv i hverdagen.

Foredrag for nye ledere & mellemledere i personligt lederskab:

5 Step der styrker dig:

Et foredrag, der har fokus på at finde begreberne Hastighed, Nærvær, Ansvar, Lyt og Kommunikation i din hverdag. Du finder ind til essensen af dit eget personlige lederskab. Lige dér, hvor du trækker vejret og er den autentiske rollemodel, alle vil følge, fordi du er en inspirerende leder.

Det første du som menneske mister, hvis du kommer i ubalance er din evne til at eksekvere og lytte ind- og udad. Du får svært ved at handle, tage styring på dit liv og ender med at ty til gamle vaner og reflekser i din måde at klare udfordringer på. Altså ikke med et kreativt, fokuseret og målrettet afsæt i overskud.

Vil du træne din evne til at skabe kontakt til andre via øjenkontakt, kropssprog og interesse?

Vil du træne dit nærvær, din rummelighed og tempo, så du øger din empati?

Vil du træne din accept, når du møder forskellighed og uenighed?

Vil du træne din kommunikation og fremstå klar, tydelig og autentisk?

Foredraget får dig til at reflektere over, hvor du er i dit professionelle og private liv. Om du har den balance, der giver dig hverdagsmagi, som gør dig effektiv og motiveret? Eller om du savner redskaber til at bevare din motivation, tage ansvar for det du skal og dermed dig selv. Du træner din evne til at lytte til andre, være tilstede og skabe gode relationer under foredraget via de øvelser og input, der kommer.

Du får redskaber til:

  • Tilpas dit tempo så du selv kan følge med
  • Træn dit nærvær og evne til at være tilstede
  • At lytte – både til dig selv og til andre
  • At acceptere den forskellighed du møder i omgivelserne
  • Tydelig kommunikation, hvor du står ved dig selv

 

Foredrag for medarbejdere & teams:

Stop splid, sladder & spildtid!

Hvordan vendes sygefravær, sladder i krogene og stress på arbejdspladsen til motivation, sammenhold og effektivitet? Det starter med større selvindsigt hos den enkelte medarbejder/leder, da det er en vigtig forudsætning for det gode arbejdsliv. Kender du dine værdier, styrker og begrænsninger, blir det nemmere at opfylde dine mål og ønsker samt skabe gode relationer.

Opdag fordelen ved at lytte indad – det giver mere energi til at lytte til andre. Når du sænker dit tempo, får du overblik og handler med reflektion og fokus, hvilket gør dit arbejdsliv enklere og  sjovere. Du får også redskaber til at passe bedre på dig selv, og den energi du har tilrådighed. Kort sagt du begynder at tage dig selv mere alvorligt.

Annette Jønsson: Psykoterapeut, journalist og business coach

I dette foredrag sætter Annette Jønsson fokus på, hvordan deltagerne i tale sætter deres tanker og ønsker, så de tager udgangspunkt i fakta fremfor tolkninger og forestillinger. Annette åbner op for den enkelte medarbejders accept, mod, lyst, nærvær og evne til proaktivt at udvikle sin handle-kraft, så det gavner hele arbejdspladsen og fører til større trivsel for gruppen og den enkelte.

Handlekraft & Motivation:

Handlekraft og motivation er et nøgleord i Annettes foredrag. Handling kræver mod og nærvær, hvilket Annette i sine foredrag inspirerer sine deltagere til at forfølge. Handlekraft fører dig i retning af det, du gerne vil. Handlekraft fører til, at medarbejderne dropper offerrollen, opnår bedre omgangstone og samarbejde, fordi de selv præger retningen.

Deltagere får nye indsigter og redskaber, der kan åbne for en bedre kommunikation, åbne hjertet og evnen til at lytte både indad og udad.

Annette Jønsson: Foredragsholder, forandringsrådgiver & forfatter

Annette Jønsson er gestaltterapeut, journalist og stresscoach med spidskompetencer indenfor gruppedynamik, kommunikation, personligt lederskab, passion, relationer og meditation.