Title Image

OM MIG

Hvem er Annette Jønsson:

Annette Jønsson er forandringsrådgiver, foredragsholder og forfatter til bogen ‘Fra mand til menneske’. Som gestaltterapeut, stress-coach og fotojournalist arbejder Annette med fokus på udvikling af mennesker og deres måde at indgå i relationer på samt styrke deres evne til at stå ved sig selv og kommunikere tydeligt.

Med en baggrund indenfor bl.a. reklame-, film- og mediebranchen har Annette arbejdet for omkring 50 forskellige virksomheder, der tæller alt fra DR og Novo til Rialto Grillen på Frederiksberg. Det har givet et solidt kendskab til menneskers adfærd og deres reaktion, når de udsættes for pres og en virksomhedskultur, der overser motivation og trivsel. En erfaring som hun i dag bruger til at styrke den mentale modstandskraft hos ledere og medarbejdere i erhvervslivet: www.your-businesscoach.dk

Hvem & Hvordan:

Siden 2005 har Annette arbejdet med sine spidskompetencer indenfor kommunikation, gruppedynamik, personligt lederskab, motivation og meditation. Det sker via 1-1 sessions, foredrag, workshops og netværksgrupper for ledere, hvor du trænes i tydelighed, nærvær og ansvarlighed og en række andre vigtige ledelsesværktøjer, som øger din energi, stamina, livsglæde, maskulinitet, handlekraft og selvværdsfølelse.

Er du iværksætter, leder eller medarbejder og ønsker du at træne din evne til at fylde dit eget følelsesbæger op, så din afhængighed af andres anerkendelse og forventninger mindskes? Ønsker du nye værktøjer til at skabe mere fokus, autenticitet og glæde til at  udfolde dit fulde potentiale? Så er et forløb med Annette en effektiv vej til forandring. Om du er læge, ejendomsmægler, designer, børsmægler, skolelærer, jurist, it-mand, journalist eller brandmand eller ejer egen virksomhed eller leder en er ikke afgørende, da alle er velkommen.

Beslutter du dig for et netværksforløb i et Leder-Netværk vil du udveksle dine erfaringer og få nye måder at se din verden på sammen med ledere fra andre brancher end din.

Se Annette Jønsson’s CV her.
Forandringsrådgiver, Foredragsholder & Forfatter:

Annette Jønsson arbejder med mænds tanker, følelser og handlemønstre. Træner sine kunder i at kommunikere, acceptere og handle på det, der er nødvendigt for at skabe det arbejds- og privatliv, de ønsker. De opnår mere frihed, energi og en nemmere hverdag, når de får nye indsigter i egen adfærd og lærer at forstå egne og andres reaktioner.

Med sine særlige kompetencer sætter hun processer igang hos ledere og medarbejdere i store og mindre virksomheder og offentlige institutioner. Hun skaber balance mellem det rationelle og det emotionelle hos deltagerne i individuelle og gruppeforløb og giver redskaber til at være mere fokuseret og autentisk.

Forandringer er en konstant faktor, som mange har svært ved at følge med i og helst vil undgå. Bliver vi handlingslammet, kører det negative hamsterhjul, hvor reaktioner og beslutninger sker uden reflektion, og vi glemmer at mærke os selv. Her er vi alt andet end robuste og motiverede og risikerer at komme ud af balance.

Bogen FRA MAND TIL MENNESKE:

I 2009 udgav Annette Jønsson bogen ‘Fra mand til menneske’, som bygger på hendes arbejde med mænds personlige udvikling og arbejde for at styrke deres potentiale og skabe det liv, de ønsker sig. I bogen får du præsenteret 4 temaer, som er det mænd typisk er udfordret af. Køb bogen her.

Bogens temaer skærper dit Personlige Lederskab:

1. at mærke egne behov og følelser
2. at sætte grænser og sige til og fra
3. at være i tvivl og ønske afklaring
4. at styrke selvværdet

Køb e-bogen her!

Savner dit team et skud motivation?
Som foredragsholder, underviser og workshopfacilitator, har Annette fokus på arbejdsglæde, forandringer, motivation, tillid og handlekraft på arbejdspladsen. 
Du kan få tilpasset lige netop det forløb, foredrag eller workshop din virksomhed har brug for. Ring og lad os aftale et møde: 20 71 21 22.
[contact-form-7 id=”78″]