Title Image

Stresshåndtering

Stresshåndtering – coaching:

Coachingforløb for medarbejder og leder:

Du er nået dertil, hvor kroppen er begyndt at vise signaler på, at den er overbelastet? Du har det dårligt, får hjertebanken, åndenød, bliver let irritabel, glemmer ofte, farer op over ingenting og hører slet ikke, hvad andre siger til dig, fordi tankerne fylder så meget, at du ikke formår at være nærværende?

Så er det nu, du skal gøre noget for at undgå at blive syg af stress!
 Her er et coaching forløb en rigtig god hjælp til selvhjælp. Du vil udvikle din evne til at håndtere stress, så den ikke tager magten fra dig, men i stedet bliver noget, du kan mærke og stoppe i opløbet.

Første trin arbejder vi på, at du kommer af med den stress, der sidder i kroppen lige nu og på sigt, lærer du at forebygge, at du bliver stresset i fremtiden. Med kort varsel kan jeg tilbyde dig at starte et stresscoaching forløb, som er en målrettet og effektivt måde at få stressen ud af kroppen på og stoppe yderligere stresspåvirkning.

Andet trin giver dig konkrete redskaber, råd og justeringer i din hverdag. Du får hjælp step for step med at holde dig på sporet. VIGTIGT – du hjælper dig selv. Et stresscoaching forløb vil typisk løbe over 2-3 måneder bestående af 7 individuelle samtaler af 60 min. Skynd dig før du mister din kreativitet og gnist – få dit gamle jeg tilbage ved en hurtig indsats!

Via din nu skærpede evne til at være i nuet, vil trin tre skærpe din evne til at forebygge yderligere stress optrapning i din dagligdag.

Trin i forløbet:

Fase 1: Få stressen ud af kroppen
Fase 2: Stop yderligere skabelse af stress
Fase 3: Forebyggelse af stress

Hvor stresset er du? Vil du have svar med det samme – udfyld stresstesten